Totalentreprise​

Står du overfor at skulle påbegynde et større byggeprojekt, og er du interesseret i at få professionel hjælp til koordinering og planlægning af hele byggeprocessen fra start til slut, tilbyder vi hos Bad & Bolig hjælp til totalentreprise, hvor vi tager hånd om alle de forskellige håndværksfaglige fag, der skal udføres i forbindelse med det pågældende byggeri.

Stor erfaring indenfor totalentreprise

Hos Bad & Bolig har vi i tidens løb udført en bred vifte af forskellige opgaver indenfor totalentreprise og kan hjælpe til med at tage hånd om både større såvel som mindre opgaver.

Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi blandt andet udføre tømrer-, murer-, og malerarbejde, hvor vi sørger for at hele forløbet skrider planmæssigt frem. Vi lægger i denne forbindelse stor vægt på at kunne tilbyde kyndig og professionel rådgivning, således du som kunde hos os altid er sikret det absolut bedste resultat.

Vi yder både rådgivning omkring valg af løsning samt omkring valg af materialer, så du får den absolut bedste løsning i forbindelse med renovering af din bolig.

Ring og få et uforpligtende tilbud på totalentreprise

Såfremt du gerne vil høre mere om muligheden for at få udført totalentreprise gennem Bad & Bolig, er du mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at få et uforpligtende tilbud på netop dit byggeprojekt.

Vi står klar til at skræddersy en løsning, som passer specifikt til netop dig og dine behov. Ring i dag på telefon 31 39 77 30 og hør nærmere.

Firma

Bad & Bolig

CVR: 37180599

Adresse​

Ørestads Boulevard 54 6th

2300 København S

Kontakt

Telefon: 31 39 77 30

E-mail: kontakt@badogbolig.dk