Tømrer​

Bad & Bolig udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver og står naturligvis klar til at assistere dig uanset opgavens omfang. Vi varetager både store som små opgaver for privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner og rådgiver altid gerne omkring tømrer- og snedkerarbejde, således du er sikker på at få det absolut bedste resultat

Indenfor tømrer og snedker arbejde, kan vi blandt andet hjælpe dig med:

  • Totalrenovering af boliger
  • ​Nybyggeri
  • Køkkenrenovering
  • Tagrenovering
  • Tilbygninger

– Samt et hav af andre typer af opgaver.

​​

Veludført tømrerarbejde af højeste kvalitet

Uanset opgavens omfang kan vi hos Bad & Bolig sikre dig et godt resultat. Vi er altid omhyggelige i vores arbejde og benytter til enhver opgave altid kun de absolut bedste materialer for derved at kunne sikre dig et godt resultat.

Derfor er vi et trygt valg for dig, der ønsker professionel hjælp til tømrer- og snedkerarbejde og gerne vil have lavet et solidt og veludført stykke arbejde i den aftalte kvalitet – og til aftalt tid.

Professionel og kompetent rådgivning

I forbindelse med både store såvel som små opgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget er det altid rart at kunne rådføre sig med nogle erfarne fagfolk, der vil kunne hjælpe til med at sikre, at hele byggeforløbet skrider professionelt og planmæssigt frem.

Endvidere er det samtidig også rart at kunne rådføre sig med erfarne fagfolk med mange års erfaring, således man er sikret et godt resultat. Med manges års erfaring kan vi yde topprofessionel rådgivning, så du som kunde hos os altid er sikret et fremragende resultat.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Såfremt du ønsker at få lavet et helt gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til din tømrer- eller snedkeropgave, er du altid mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os på telefon 31 39 77 30.

Firma

Bad & Bolig

CVR: 37180599

Adresse​

Ørestads Boulevard 54 6th

2300 København S

Kontakt

Telefon: 31 39 77 30

E-mail: kontakt@badogbolig.dk