Murer​

Såfremt du ønsker at få professionel hjælp til murerarbejde, kan vi hos Bad & Bolig hjælpe dig med at varetage en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver indenfor murerfaget.

Uanset om du ønsker hjælp til at få et nyt, præsentabelt og praktisk badeværelse, eller du har behov for hjælp til en facaderenovering, en forsikringsskade eller noget helt andet, kan vi som erfarent murerfirma tilbyde professionel assistance og sikre dig den bedste løsning.

Professionelt murerarbejde med kvalitet i centrum

I forbindelse med både større såvel som mindre mureropgaver, står vi hos Bad & Bolig klar til at hjælpe dig.

Vi skræddersyr en løsning, som sikrer dig et godt resultat, og vi anvender i forbindelse med arbejdet altid udelukkende gode kvalitetsmaterialer, således du er sikret et godt resultat. Endvidere står vi desuden også altid klar til at yde kyndig rådgivning, således du er sikret et godt resultat, som du kan få glæde af i de næste mange år frem.

Med mange års erfaring er Bad & Bolig et trygt valg for dig, som ønsker hjælp til professionelt murerarbejde, hvor kvalitet og omhyggelighed er i centrum.

Kontakt os og hør nærmere

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at få udarbejdet et helt uforpligtende tilbud på hjælp til murerarbejde, at du altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på tlf. 31 39 77 30 for at høre mere om, hvordan vi som professionel murervirksomhed kan hjælpe dig med din opgave.

Firma

Bad & Bolig

CVR: 37180599

Adresse​

Ørestads Boulevard 54 6th

2300 København S

Kontakt

Telefon: 31 39 77 30

E-mail: kontakt@badogbolig.dk